Program Livrări

Serviciul de livrare în maxim 90 de minute este disponibil exclusiv în București și Ilfov, aria de livrare fiind delimitată de șoseaua de centură București. Vă rugăm să vă asigurați că adresa dumneavoastră nu depășește aria de livrare, altfel comanda nu va putea fi livrată de către firma de curierat.

Programul nostru de livrare se adaptează nevoilor dumneavoastră, pentru că știm cât de important este să vă bucurați de achizițiile dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil. Echipa noastră de curieri vă așteaptă să preluați comenzile în intervalul orar cuprins între 09:00 și 21:30, de luni până duminică. Pentru a vă asigura că livrarea este realizată cu succes, vă rugăm să plasați comenzile înainte de ora 21:30.

În cazul în care ați făcut o comandă după ora 21:30, comanda dumneavoastră va fi onorată începând cu ora 9:00 a zilei următoare.

De asemenea, pentru a vă oferi flexibilitate în alegerea momentului potrivit pentru livrarea dumneavoastră, în afara intervalului de livrare menționat anterior, vă punem la dispoziție serviciul nostru de livrare în 1-2 zile lucrătoare. Acesta este ideal pentru livrările naționale cât și pentru comenzile cu destinația București-Ilfov care nu se încadrează în orarul nostru specific.

Vă informăm că livrările rapide sunt valabile exclusiv pentru suplimente alimentare, produse cosmetice și dispozitive medicale care nu necesită condiții speciale de transport. În cazul livrărilor a medicamentelor OTC, livrările vor fi efectuate doar prin intermediul unei firme de curierat autorizate pentru transportul de medicamente. Vă rugăm să luați în considerare faptul că timpul estimativ de livrare pentru aceste produse este de 1-2 zile lucrătoare. Mulțumim pentru înțelegere!

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru alegerea făcută să vă bucurați de serviciile noastre de calitate. Suntem dedicați să vă oferim experiențe plăcute de cumpărături și livrări eficiente, indiferent de alegerea pe care o faceți.

Echipa noastră este mereu aici pentru dumneavoastră, pregătită să vă ofere cele mai bune soluții pentru a vă satisface nevoile de cumpărături.