Cariere

Îți dorești să îți dezvolți cariera într-un mediu farmaceutic dinamic și să fii parte a unei echipe tinere și profesioniste? Drogheria Occidentală îți deschide ușa către oportunități senzaționale într-o locație ultra-centrală din București!

Despre Noi: Drogheria Occidentală este o destinație de încredere pentru sănătate și bunăstare, situată strategic în inima Bucureștiului. Cu o tradiție îndelungată în furnizarea de servicii farmaceutice de înaltă calitate, suntem angajați să oferim clienților noștri o experiență autentică și să îi ajutăm să își mențină sănătatea și vitalitatea.

Ce oferim:

Locație Ultra-Centrală:
Situată într-una dintre cele mai vibrante zone ale Bucureștiului, Drogheria Occidentală îți pune la dispoziție acces facil și convenabil la un mediu de lucru plin de oportunități.

Salariu Atractiv și Negociabil: Recunoaștem efortul și experiența ta în domeniul farmaceutic. Oferta noastră salarială este atractivă și deschisă negocierii, pentru a reflecta valoarea pe care o aduci echipei noastre.

Mediu de Lucru Plăcut: Creăm un mediu de lucru prietenos și stimulant, care promovează dezvoltarea profesională și colaborarea eficientă. Echipa noastră tânără și dedicată este aici pentru a oferi suport și pentru a te ajuta să atingi succesul în carieră.

Responsabilități:

  • Furnizarea de consiliere farmaceutică de calitate și răspunsuri la întrebări legate de medicamente, doze și interacțiuni medicamentoase.
  • Efectuarea de rețete și pregătirea medicamentelor în conformitate cu standardele și reglementările în vigoare.
  • Colaborarea cu colegii și cu echipa pentru asigurarea unei experiențe excelente pentru clienți.
  • Menținerea și actualizarea cunoștințelor în domeniul farmaceutic pentru a răspunde nevoilor și cerințelor clienților.

Cerințe:

  • Diplomă de farmacist și drept de exercitare a profesiei în România.
  • Abilități excelente de comunicare și relaționare.
  • Atitudine pozitivă, proactivitate și dorința de dezvoltare continuă.

Învață și dezvoltă-te într-un mediu farmaceutic de top, alături de echipa Drogheriei Occidentale! Așteptăm cu drag CV-ul tău și să începem o călătorie plină de realizări împreună. Aplică acum la adresa de e-mail office@thecooperative.ro și alătură-te echipei noastre extraordinare!

Alătură-te echipei noastre și construiește-ți o carieră farmaceutică de succes alături de noi!